|
Házi-menza
Mindent csak mértékkel... de a mértékadó én vagyok! :D
Létrehozta: salapapa |
2008. március 23. 01:13:51 |
Publikus téma
|
14616 hozzászólás
|
|
ELEKTROLAKATOS (tag) | 2010. szeptember 02. 21:19:55 | #14616
|
|
|
|
ma gyártottam vacsit...asszem ezt nem fogom túlzásba vinni! saját két picíny kezemmel gyártottam
|
|
salapapa (tag) | 2010. augusztus 28. 00:22:36 | #14615
|
|
|
|
a reggelit újra nem teszem be (lévén a menüm szinte u.a. volt minden nap bár eccer kolbászt is ettem), így marad a napozás utáni déli nasi: ja! ez a nő folyamatosan vedelte ezt a citromos limonádét! nem vót sok, de legalább nem feküdte meg a gyomrunkat! aztán a nap végén a vaccs... 20100826-HotelNapfény (Balatonlelle) vacsora érdekesen egybevolt az eperlevél... harapni lehetett! merthogy édesre vágytunk és csak alma volt helyette, így kínomban (felkészültünk az édesre!) vennem kellett 1-1 jégkrémet: azt azért hozzá kell tenni, hogy akár a reggelinél akár a vacsinál mindenki mindenből annyit szedett, amennyit nem szégyellt! én sem vagyok szégyenlős..... de azok, akik összeszedték a kayát és vitték el, na azok a legaljanép voltak szerintem. ha éhes vagy, egyél itt és most annyit, amennyit akarsz. de nem elvitelre! innentől már csak a szokásos" naplementézés, kacsázás, hattyúzás, sirályozás, majd... izé... ne ezen gondolkodj! ugyan nem ide való, de ilyen egy naplemente arrafelé: ennyi, több képet nem kaptok itt!
|
|
salapapa (tag) | 2010. augusztus 28. 00:15:14 | #14614
|
|
|
|
25-én a reggeli szinte szögre ugyanaz mint minden reggel (naja... a mennyiség is ) így nem ismételném. napközben a rosszabb időre való tekintettel elmentünk szántódra, majd átruccantunk tihanyba az apátsághoz. képek a másik, privát topicban!) viszont eccercsak jött a vacsiidő... alig várta Ewe! 20100825-HotelNapfény (Balatonlelle) vacsora Ewe itt H A L Á L O S A N éhes volt! én S O K K A L szerényebb voltam. majd az esti séta, a minden este megnézett naplemente és... és!
|
|
salapapa (tag) | 2010. augusztus 27. 23:46:53 | #14613
|
|
|
|
salareggeli: szalámis tojásrántotta + főttvirsli + bundikenyér vajaszsömi + felvágott + sajtok + uborka + paprika KV jágört (barackos) (háttérben Ewe kayája... kicsit szerényebben ) salaszenya (ja! és pár pohárka barackjuice): ekks! :D innen a szokásos strandjárat. úszás, marhulás, napozás... éhezés... irány a bazársor, az aktuális lángosért! akkora volt, hogy Ewe lángosának végét nekem KELLETT megennem. füstöltsajtos-tejfölös-snidlinges-fokhagymás + egy sztella ártoáááááá: barátkozunk... aztááááááááááááááán... majd a már mexokott víziprogramok. :) aztán az esti menü: 20100824-HotelNapfény (Balatonlelle) vacsora Kicsi Lány sem volt szégyenlős! :DDD eztán már csak egy esti séta, majd csicsika. |
|
salapapa (tag) | 2010. augusztus 27. 22:10:29 | #14612
|
|
|
|
másnap a reggelihez nem is vittem a gépet, mert aszittem úgyis csak egy KVra megyünk le. tévedtem... de ezt látni itt feljebb a másnapi képeken! szóval bőséges reggeli után strand, majd megéheztünk. mit is együnk? nanáhogy a balatonban fogott hecket! (ha most valami marharépa asszonggya hogy a heck nem is balatoni hal hanem argentinából jön.... ) efott ezek után megint balcsi, aztán vaccs. aszittük, a bőséges reggeli után jön az esti koplalás vagy mehetünk megint Mc-ni... és tévedtünk! 20100823-HotelNapfény (Balatonlelle) vacsora tárkonyos ragouleves: bár odafigyelve és válogatva szedtem, ezek mégis belekerültek. nem-sze-re-tem! Ewenek szerencséje volt, az övé rendes mákkal készült mákostészta: nekem nem volt ilyen szerencsém... a dió is meg a mák is csupa cukor volt mire odaértem! szép dinnyeszelet... de ocsmányszar semmilyen íze nem volt! de nem kellett Mcni mennünk.
|
|
salapapa (tag) | 2010. augusztus 27. 21:38:54 | #14611
|
|
|
|
szóval mint írtamvolt, megjöttünk. lássuk, mit akartak belénktömni első vacsorára: 20100822-HotelNapfény (Balatonlelle) vacsora: ez állítólag gyümölcsleves! állítom, 1986-ban lentiben a laktanyában, ahol belefőzte minden kisegítő a mosogatószivacsot is, szebb volt! eeeeeeeeeeeez........ másodiknak valami fasírtnak csúfolt etwas volt törtkrumplival, üvegből a tányérra öntött paradicsompürével. ja! záróakkordként barack. ezt add össze! de jó a gyomrom és keveset ettem... ez is közrejátszott, hogy nem nagyon kívántam: persze ezek után egy kis séta... megéheztem mint állat... kénytelenek voltunk elmenni és venni pótvaccst. a közelben csak a Mc volt nyitva. McWrap menü kólával. kéretik figyelembevenni a megkapás és a befejezés idejét... nagyon éhes vótam nnna! megkaptuk: rendben találtatott efott! |
|
salapapa (tag) | 2010. augusztus 27. 21:32:36 | #14610
|
|
|
|
hazajöttünk. lejöttek a képek. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
|
|
salapapa (tag) | 2010. augusztus 24. 08:40:15 | #14609
|
|
|
|
Anyum, nem jönnek le a képek.... lassú a netem mint állat. SZENVEDEK ETTŐL IS! merthogy egy élet is kevés kivárni hogy lejöjjön az oldal, így most csak egy fenyegetés: olyan retrókayákat fogok feltenni, hogy többen sírva emlékeztek majd vissza pl a gyümölcskompótból összedobott-daraboshabarásos "gyümölcsleves"re! :D vizsla! |
|
ARANYSZÖCSKE (tag) | 2010. augusztus 23. 11:45:08 | #14608
|
|
|
|
HOZTAM NEKTEK KICSI NASIT....
Feltöltött kép:
|
|
ARANYSZÖCSKE (tag) | 2010. augusztus 23. 11:43:13 | #14607
|