Bejelentkezés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
Angelina Jolie
pletykák, képek, stb.
Létrehozta: Castia | 2007. április 28. 00:00:00 | Publikus téma

21180 hozzászólás
első oldal előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 következő oldal utolsó oldal
nozso13 (tag) | 2010. szeptember 02. 23:54:19 | #21180

Ez már egész nőies szabású, a nadrágot még el is tudom képzelni egy nőn, de ilyen férfiruhákat dizájnolt Christopher Kane (életemben nem hallottam róla) nőkre. Bár Jenny ezen is inkább egy koreai brókerre hasonlít, de tetszik.
Feltöltött kép:
Castia (tag) | 2010. szeptember 02. 23:54:07 | #21179
Valami dilinyós (vagy részeg) nő énekel az ablakom alatt, azt hiszem ideje becsukni... grr
Ha holnap nem felejtem el elvinni a fényképezőgépet magammal, megmutatom végre, milyen panoráma nyílik az irodám ablakából. Már azóta készülök rá, mióta odaköltöztettek. wink
Castia (tag) | 2010. szeptember 02. 23:49:45 | #21178
Avatar http://www.jennyshimizuonline.com/

Castia (tag) | 2010. szeptember 02. 23:45:55 | #21177
Avatar Ja hogy direkt adtak rá férfiruhát?! ooh
Nézegettem most a honlapján fotókat, vannak nagyon jók róla. A fekete-fehérek talán kivétel nélkül tetszenek, a nagyon provokatívak is, de legjobban azért mégis azok jönnek be, ahol kicsit nőiesebb arcát mutatja. Elég hozzá egy pár centivel hosszabb haj is, mint itt.
nozso13 (tag) | 2010. szeptember 02. 23:11:03 | #21176
Avatar Nekem ezen a képen is tetszett, persze nem úgy néz ki baromi jól, mint mondjuk Jolie a német (vagy bármelyik) Salt premieren, hanem maga a kisugárzása. A ruha tényleg nem a legjobb, de még ez volt az egyik legértékelhetőbb (számomra, de mit értek én a divathoz?). Egyébként csak férfiruhákat adtak rá és magassarkút, érdekes látvány.

A nyállájt őrület szerintem is csillapodik, helyette, úgy vettem észre, egy bizonyos "VD" (Vámpírnaplók, lenyomtam két részt, ugyanaz, mint az Alkonyat, csak itt nem csillog a vámpír és egész évadokon át járják körül azt a problémát, amit Patiszonék egy filmben, tehát pompás...) árasztott el mindent starityn és az egyéb külföldi oldalakon.
Nem hittem, hogy visszasírom a HP-őrületet. smile
Castia (tag) | 2010. szeptember 02. 22:28:47 | #21175
Avatar Véleményem a HSM dologról csak annyi, hogy ez a mai GZ:) ez van, van aki azt sem kedvelte, van aki ezt sem.

Én meg azt se tudom, mi az a GZ. lol
Úgy tűnik, ez a HSM dolog már lecsengett, most a Bieber kölök, Serena-Miley, no meg persze a Tvájlájt-mánia van soron, bár mintha az utóbbi is kicsit visszaesett volna. Vagy nekem sikerül elkerülni, az is lehet. tongue

Jut eszembe, szombattól szerdáig ledaráltam a Glee 1. évadát. Aranyos és szerethető sorozat, biztos követni fogom a továbbiakban is, de azért elég sokszor beugrott a Sister Act 2. Csak itt Whoopi-t egy fehér férfi játssza, no meg persze 22 részbe több kavarás fér bele. Csak azért említem, mert itt viszont a régi módszerhez folyamodtak, vagyis a középsulis tiniket szinte mind 25 év körüliek alakítják. smile
Castia (tag) | 2010. szeptember 02. 22:11:42 | #21174
Avatar Öööö.... hát nem tudom, hogy a "baromi jól néz ki"-t erre a képre értetted-e, és én beismerten nem vagyok egy fesöniszta, de valahogy egy É-Koreában kényszermunkára küldött elítélt jut erről eszembe. A nadrág rövid, a zakó hosszú, és a színe is szörnyű, pedig én szeretem a kéket.
De kétségtelen, hogy a maga androgün megjelenésével Jenny érdekes modell volt.
dzsungi (tag) | 2010. szeptember 02. 18:18:22 | #21173
Avatar Én személy szerint nem láttam a HSM egyik részét sem, de azt gondolom, hogy BÁRMI, ami nem azt sugallja, hogy szexeljenek 12 évesen, drogozzanak, igyanak, bulizzanak, lógjanak az iskolából stb. stb. az hasznos. Bújtathatják táncoló tinis, varázslós vagy vámpíros köntösbe. wink Az a sok szemét, ami a tv-ből, újságból és mindenhonnan rájuk ömlik egyszerűen borzalmas. Nem is csoda, hogy nem normálisak. winktongue

Különösen jó hatással van a tinikre manapság ha valamiben nem szerepel a sunáznám kifejezés. Az már egyfajta intellektualistásra utal. smile
Smith (tag) | 2010. szeptember 02. 18:08:08 | #21172
Avatar Állati ezt senki sem találhatja ki, mert ugyan pici kép és JPG nem lehet betenni .... nos akkor erről ende:)
Smith (tag) | 2010. szeptember 02. 18:07:23 | #21171
Avatar Kiváncsi vagyok ki találja ki!?
első oldal előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 következő oldal utolsó oldal